שיר השבוע של קספר- אין כל כך שיר השבוע לא של קספרי- גאולה של חמי אני חושבת משהו שעשה את השבוע- חבר של וחברים ארגנו לי מסיבת הפתעה והיה פיצוץ p: משהו שהרס את השבוע- נסיעה ללשכת גיוס ירושלים בתקווה לא לבקר שם שוב... פרופיל 72, לא קריטי אך לא מקסים בילוי השבוע- המסיבההה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- צילה של הרוח (ספר), יס-מן, שלא ראיתי עד הסוף! מה קניתם השבוע?- החלפתי אלבום של ג'טרו טאל ולד זפלין שכבר יש לי, במרסדס בנד ויחסים פתוחים של מוניקה... אני שוקלת להחליף את מוניקה. וגם כמה עגילים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להתפלח לברי סחרוף... הגבלת גיל, יד ושם, מבחנים מבחנים, מופע הקולנוע של רוקי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ייאי (: תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאורי כי היא חמודה, ולחבר שלי כי הוא חמוד הכי חשוב- למה אתם מתחפשים בפורים, אם בכלל? חשבתי להתחפש לחציל אבל זה לא כל כך מוצלח. רעיונות, מישהו?
שיר השבוע של קספר- שיר השבוע לא של קספרי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- הכי חשוב- למה אתם מתחפשים בפורים, אם בכלל?
נלקח מפורום חמי רודנר ז"ל בתפוז (עם מעט תוספות ושינוים)
שיר השבוע של קספר-אדום, כרגיל שיר השבוע לא של קספרי-k's choice - old woman משהו שעשה את השבוע-הדיג'יי אתמול במועדון הפלסטיק בת"א למי שמכיר, שבא עם אחלה פלייליסט לשם שינוי משהו שהרס את השבוע- מישהו שבדק לי את המבחן בשפות פורמליות ונתן לי 47 קיבינימאט בילוי השבוע-לישון ולא ללמוד. יש עוד שבועיים עד מועדי ב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-דקסטר. ממליץ בחום, אלא אם אתם שונאים דם מה קניתם השבוע?- אוכל ודלק נחשב? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חוזרים לעבודה אחרי תקופת הבחינות, סופסוף שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- טוב שיש מי שמחייה את הסיכום השבועי מדי פעם :) הכי חשוב- למה אתם מתחפשים בפורים, אם בכלל? חשבתי להתחפש לדקסטר, אבל בטח אני אתעצל בסוף, כמו כל שנה.
שיר השבוע של קספר- לא שמעתי קספר, למיטב זכרוני שיר השבוע לא של קספר- חמלה והברית שצריך לחדש של חמי רודנר משהו שעשה את השבוע- כמה טוב שיש חברים. וסמינר אמנות שהיה.. סביר משהו שהרס את השבוע- כיתתי היקרה, רכזת שכבה.. קיצר, בצפר דפוק בילוי השבוע- לא היה, ולא נראלי שאני מתכוונת להוציא את עצמי מהבית הערב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ארבעה בתים וגעגוע מה קניתם השבוע?- חולצה לסמינר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פוריייייים! וכנס אנימה בראשון שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מי חמוד ובא לארח לי חברה מחר בsos? אני מבקשת יפה ;; תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אשכול נבו הכי חשוב- למה אתם מתחפשים בפורים, אם בכלל? שמלה שחורה, נעלי בובה ואם יהיה קר גם גלימה (היא ממש יפה ונחמדה, שוש!) .. לא משו מוגדר
שיר השבוע של קספר- היא אוהבת שיר השבוע לא של קספר- free love - depeche mode משהו שעשה את השבוע- הצלחתי להבין מה אני עושה בתכנות d: משהו שהרס את השבוע- מבחן בהיסטוריה s: בילוי השבוע- תערוכת זכוכית סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- csi מה קניתם השבוע?- כרטיסים לתערוכה.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים..? שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כל שבת sos ;___; הכי חשוב- למה אתם מתחפשים בפורים, אם בכלל?לא חושבת שאני אתחפש..
שיר השבוע של קספר- אין כל כך שיר השבוע לא של קספרי- גאולה של חמי אני חושבת משהו שעשה את השבוע- חבר של וחברים ארגנו לי מסיבת הפתעה והיה פיצוץ p: משהו שהרס את השבוע- נסיעה ללשכת גיוס ירושלים בתקווה לא לבקר שם שוב... פרופיל 72, לא קריטי אך לא מקסים בילוי השבוע- המסיבההה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- צילה של הרוח (ספר), יס-מן, שלא ראיתי עד הסוף! מה קניתם השבוע?- החלפתי אלבום של ג'טרו טאל ולד זפלין שכבר יש לי, במרסדס בנד ויחסים פתוחים של מוניקה... אני שוקלת להחליף את מוניקה. וגם כמה עגילים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להתפלח לברי סחרוף... הגבלת גיל, יד ושם, מבחנים מבחנים, מופע הקולנוע של רוקי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ייאי (: תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאורי כי היא חמודה, ולחבר שלי כי הוא חמוד הכי חשוב- למה אתם מתחפשים בפורים, אם בכלל? חשבתי להתחפש לחציל אבל זה לא כל כך מוצלח. רעיונות, מישהו?
שיר השבוע של קספר- לעולם תמיד הים. כמובן שיר השבוע לא של קספרי- alice in chains - love, hate, love. משהו שעשה את השבוע- שום דבר האמת. משהו שהרס את השבוע- גם שום דבר. אולי כאסח עם מורה שלי למוזיקה, דווקא אחד שאני בקשר טוב איתו... בילוי השבוע- לצאת בערב שישי? האמת שטעמתי אבסינת... גועל נפש בצורת נוזל. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שום דבר מתוכם! מה קניתם השבוע?- שום דבר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעבור את המבחן במתמטיקה. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- עד מתי? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא אתן ולא אתן. הכי חשוב- למה אתם מתחפשים בפורים, אם בכלל? לא נראה לי שמתחפש